Top 5 Printing Apps voor beginners

Je hebt niets aan een 3D Printer zonder een 3D Object om uit te printen. PC software is vaak ingewikkeld als je geen ervaring hebt met 3D design. Mobiele Apps zitten vaak veel eenvoudiger in elkaar. Je kunt foto’s bewerken zonder Photoshop en videoclips monteren zonder Premiere Pro. De basis is gelijk, de resultaten zie je snel, de drempel om echt aan de slag te gaan ligt veel lager. 3DPrimeur.nl heeft de meest gebruiksvriendelijke en krachtige 3D Printing Apps voor je geselecteerd.

123D Catch

1. 123D Design en 123D Catch

Autodesk heeft diverse Apps ontwikkeld voor het maken en printen van 3D objecten. 123D Catch is een heel eenvoudige manier om echte objecten te fotograferen en vervolgens om te zetten naar een standaard 3D model.

 

2. Blokify

Deze App is beschikbaar voor iOS en lijkt op een soort Minecraft editor. Ontwerp je object met kleine blokken en je kunt ze direct uitprinten. Er is ook een online gemeenschap waar je objecten kunt delen.

 

3. Makerbot

De App van Makerbot laat je de enorme collectie 3D objecten van Thingiverse doorzoeken. Daarnaast kun je ook je eigen collectie bijhouden en direct printen naar de Makerbot printer. Ook wanneer je een andere printer hebt kun je gebruik maken van de Thingiverse objecten.

Makerbot

4. Makerbot Printshop

Met deze handige App tover je een tekening op papier om tot een 3D object. Met de scanner maak je een foto van een tekening, de App trekt deze uit tot 3D object.

 

5. Makers Empire

Met Apps voor iOS, Android, Windows en Mac kun je direct aan de slag en 3D modellen ontwerpen op basis van blokjes. Er is een speciale tool om poppetjes te ontwerpen, de bestanden zijn in het standaard STL formaat te exporteren.

Blokify

Reageer op Facebook

reacties

Related News

Copyrıght 2014 3DPrimeur.nl. All rights reserved.