Wat Arsenal heeft met 3D printing?

Het 3D printen van jezelf is al een tijdje hot. Onder andere de Hema biedt deze service tegenwoordig aan. Elke ijdele persoon kan zichzelf nu eenvoudig in een miniatuur versie vereeuwigen. Uiteraard konden voetbalclubs en hun populaire voetbalsterren niet uitblijven, en stappen ook zij nu in de 3D printing commercie.

De Londense voetbalgrootmacht Arsenal staat bekend om hun innoverende voetbalfilosofie. Ook op het gebied van commercie blijken zij vooruitstrevend te handelen. In de Arsenal fan-webshop kunnen fans namelijk een miniatuurversie kopen van hun voetbaliconen. Niks nieuws zou je zeggen? Echter door een lichaamsgrootte 3D scanner en een verfijnde 3D printer, zijn deze figuren rechtstreekse kopieën van de voetballers zelf. Zelfs de tatoeages werden 1 op 1 vastgelegd. Echter wordt het niet!

arsenal 3d printen

De 3D modellen zijn gemaakt van full-color zandsteen, bedrukt met een full-color 3D printer en afgemaakt met de hand voor een finishing touch. De miniatuurversies komen in een luxe geschenkverpakking met een certificaat van echtheid.

Bekijk hoe Özil, Walcott en Cazorla reageren op de foto-realistische 3D modellen van zichzelf.

 

 

Reageer op Facebook

reacties

Related News

Copyrıght 2014 3DPrimeur.nl. All rights reserved.