Joyfit, de perfecte pasvorm voor alle borsten

joyfit tekeningNaar schatting lopen 75% van alle vrouwen rond met een BH die niet goed zit. En 50% van vrouwen heeft behoefte aan een push-up BH of een BH met inzetstukken voor comfort of voor esthetische redenen. Standaard Cup maten zijn niet voldoende om een perfecte ondersteuning te bieden en gevestigde lingeriemerken maken massaproducten en leveren geen maatwerk. Daar wil Joyfit een einde aan maken, en dankzij 3D printing is dat mogelijk.

 

There’s an App for that

Een fijne BH uitzoeken kan een tijdrovende klus zijn, er zijn veel verschillende modellen en maten maar elke vrouw heeft een ander lichaam, en er is altijd iets wat niet comfortabel zit. Joyfit3D laat je in de privacy van je eigen huis een scan maken met een App op je smartphone. Dit 3D model kun je aanpassen aan jouw wensen waarbij je een basismodel BH kiest. Joyfit maakt een 3D print van dit model en het resultaat kun je als inzetstuk in een BH schuiven. Het materiaal is zacht silicone voor extra draagcomfort. Zo ben je verzekerd van een perfecte pasvorm.

Joyfit BH

Joyfit BH

Iedereen is uniek

Elk mens is uniek. Het is moeilijk om voor elk lichaam en elk lichaamsdeel een kledingstuk te ontwerpen dat voor iedereen geschikt is. 3D printing maakt het mogelijk om unieke prints te maken tegen een betaalbaar tarief. Joyfit maakt slim gebruik van de smartphone die als scanner dienst kan doen voor het 3D model. Een innovatief idee dat de wereld van kleding en mode flink op z’n kop kan zetten.

Reageer op Facebook

reacties

Related News

Copyrıght 2014 3DPrimeur.nl. All rights reserved.