De 6 Leukste 3D Prints op Etsy

Etsy is een online winkel waar ontwerpers hun producten kunnen verkopen. Hier kun je veel creatieve objecten vinden, vaak handgemaakt. Je kunt hier ook terecht voor 3D prints. Steeds meer ontwerpers gebruiken 3D printing om hun artistieke talenten vorm te geven. We hebben een aantal opvallende artikelen op een rijtje gezet.

1. T-Rex

Dit jaar komt de nieuwe film Jurrassic World uit en je kunt alvast een prehistorisch monster in de douche hangen met deze T-Rex douchekop.

T-Rex

2. Ring

Een mooi sieraad was eeuwenlang een resultaat van ouderwets vakmanschap en “gouden” handjes. Nu kunnen ontwerpers met 3D software complexe ontwerpen maken en die vervolgens (deels) printen. Soms wordt alles geprint, in dit geval is het een combinatie van printing en traditionele technieken.

Ring

3. Bureau Golf

Als de verveling van je kantoorbaan toeslaat kun je beter een balletje mappen met dit desk-golf set. Het is meer een product dat je in een cadeauwinkeltje zou verwachten maar geinig is het zeker.

Golf

4. Bloempot

Een 3D print bloempot is op zich al leuk, maar een bloempot die je om je nek kunt hangen is helemaal bijzonder! Dit is niet zozeer een voorbeeld van technologische perfectie maar wel een origineel cadeau voor de modebewuste eco-liefhebber.

Bloempot

5. Zonnebril

Mode met een persoonlijk tintje. Deze zonnebril wordt op maat gemaakt met jouw boodschap of idee op het montuur. Leuk voor jezelf maar ook bijvoorbeeld voor leden van een sportteam.

Zonnebril

6. Erotiek

Deze “genotsstaaf” is geen uitzondering, er zijn heel veel erotische speeltjes te vinden op Etsy die met een 3D printer zijn gemaakt, in alle soorten en maten.

Erotiek

Ben jij nog leuke objecten tegengekomen? Laat het ons weten!

Reageer op Facebook

reacties

Related News

Copyrıght 2014 3DPrimeur.nl. All rights reserved.