De 5 leukste 3D prints voor kerst

Wil je eens wat anders in kerstboom hangen dan een kerstbal en een glimmende piek? Kijk eens naar deze vijf kerst ornamenten die je nergens in de winkel zult vinden!

Zes sterren in één

Kerst1

Print zes sterren in één opvallende print. Je kunt dit object als een geheel printen, de zes sterren kunnen afzonderlijk van elkaar draaien. Kies voor een rode kerst kleur of een meer transparant filament voor een doorzichtige look.

Blokjesslinger

Kerst2

Deze slinger kun je net zo lang maken als je zelf wilt omdat het losse elementen zijn die je aan elkaar kunt koppelen. Je kunt dus verschillende kleuren gebruiken en zo een unieke slinger ontwerpen. Een bijkomend voordeel is dat deze watervaste slinger ook geschikt is voor buiten.

Kerstman in de boom

Kerst3

Deze kerstman is als geheel te printen, vanwege de complexiteit is het een object met ondersteuning die je later weg moet snijden. Achteraf kun je zelf de kerstman beschilderen. Het extra werk loont zich met deze opvallende verschijning in de kerstboom.

Kerstboom vuur

Kerst4

Nee, de kerstboom staat niet in brand, dit is een piek in de vorm van een vlam. Je kunt dit ontwerp ook gebruiken door heel het huis als veilige open haard. Plaats er een (koele) Led lamp in voor maximaal effect.

Mini kerstboom

Kerst5

Met 29 losse onderdelen is deze mini kerstboom tevens een kerstpuzzel. Als je tijdens de kerstdagen kinderen in huis hebt (niet te jong vanwege de kleine onderdelen) kun je ze deze kerstboom in elkaar laten zetten. Schijn een koel Led lampje van onderaf en je hebt een prachtige kerstversiering.

Reageer op Facebook

reacties

Related News

Copyrıght 2014 3DPrimeur.nl. All rights reserved.