Waar kan je een 3D printer kopen?

De 3D-printen revolutie staat al jaren op het punt om uit te breken. Sommige bedrijven brengen deze revolutie nu dichterbij. In verscheidene steden worden er 3D Printer winkels geopend. De winkels zijn vaak een fysieke aanvulling op een webshop. De winkels brengen de 3D technologie dichterbij voor het grote publiek.

3D printen niks nieuws; de revolutie zit hem in de prijs. Voorheen waren professionele 3D-printers onbetaalbaar met prijzen van meer dan een half miljoen euro; inmiddels kun je dezelfde kwaliteit halen met een 3D printer van zo’n 3000 euro. De goedkoopste doe-het-zelf-printers zet een handige knutselaar al voor zo’n 300 euro in elkaar.

3D Webshops en webwinkels

MakerPoint
MakerPoint heeft zowel een webshop als een fysieke winkel in Arnhem. De fysieke webwinkel is als concept store uniek in zijn soort. Je kan je eigen kunstvoorwerpen, sieraden, iPhone-hoesjes of poppen ontwerpen en printen.

Felix 3D Printers
Feklix printers is een webshop in de Meern met een beperkt maar scherp geprijsd assortiment.

Kentie 3D printer reseller
Kentie heeft zowel een webshop al seen fysieke winkel/magazijn in Hardinxveld, Zuid-Holland. Kentie biedt een breed pakket aan van machines en systemen voor 3D printen.

3dprint-solutions
3DPrint Solutions is een jong bedrijf dat 3D-printin met een webshop in Zwolle. Het biedt de voordelige Felix printers aan.

MTB3D
MTB3D is opgericht door 2 werktuigbouwkunde studenten uit Delft. De webshop richt zich op scherp geprijste 3D printers en onderdelen.

3dprinterstore
3dprinterstore heeft een uitgebreid assortiment 3d printers, filament en accessoires. Het Nieuwegeins bedrijf bestaat uitsluitend uit een webshop.

Ridix
Ridix biedt al 3D printers aan vanaf 699 euro. De printers kun je bekijken en testen in de fysieke winkel in Rotterdam.

Reageer op Facebook

reacties

Related News

Copyrıght 2014 3DPrimeur.nl. All rights reserved.