4 Goedkope 3D Printers voor Thuis

3D printers klinken voor velen als een toekomstvisie, of iets dat alleen in dure laboratoria met mensen in witte jassen te vinden is. Maar wist je dat er al heel wat goedkope 3D printers op de markt zijn, of er snel aankomen? De prijs van 3D printers is sterk gedaald de laatste jaren maar duizend euro blijft toch een hele investering. Met deze vier printers kun je voor minder dan 600 euro aan de slag. Ze zijn in Nederland te bestellen dus je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten bij de douane! Bekijk ons actuele overzicht van betaalbare printers voor thuis-gebruik.

Da Vinci Junior

Prijs: €399,-

davinci

Deze printer kan overweg met PLA filament en heeft een maximaal print oppervlak van 15x15x15 centimeter. Ondanks de lage prijs is het een aantrekkelijke printer die erg gebruiksvriendelijk is. Het is daarmee een uitstekende 3D Printer voor op school. Er komen overigens steeds meer veilige en kindvriendelijke printers op de markt, de Da Vinci Junior behoort tot de goedkoopste modellen.

Reprap Prusa i3 3D-printer: Zelfbouw

Prijs: €399,-

reprap

Bij Reprap printers was het uitgangspunt een printer te maken die zichzelf kon dupliceren. Zover zijn we nog niet, maar het voordeel van deze Open Source standaard is een overvloed aan zelfbouw printers die niet alleen goede resultaten geven, maar ook erg goedkoop zijn. De Prusa i3 behoort tot de populairste zelfbouw printers.

Wanhao Duplicator i3 Prusa

Prijs: €495,-

wanhao

Als zelf bouwen niets voor jou is kun je gewoon een kant-en-klaar model bestellen. Wanhao zet het bouwpakket netjes voor je in elkaar, het resultaat is een volledige printer die je meteen in gebruik kunt nemen. Technisch is de Wanhao identiek aan het zelfbouw pakket.

UP! MINI

Prijs: €599,-

up-mini-3d-printer

Ten opzichte van concurrerende modellen in deze prijsklasse, krijg je met deze 3D printer van Chinese makelij de beste kwaliteit. Ondanks de beperkte bouwvolume van 120x120x120 maakt de UP Mini veel goed door zijn constante printkwaliteit. Zeker voor nieuwkomers die weinig verstand hebben van het kalibreren en instellen, is deze 3D printer een zege. Met een succes ratio van 89% en constante software updates zijn veel gebruikers hartstikke tevreden. Voor slechts €599 staat de UP Mini ook bij jou thuis.

Reageer op Facebook

reacties

Related News

Copyrıght 2014 3DPrimeur.nl. All rights reserved.