Advertorial; Los je ‘plak’ probleem op met de Zinomat

Bij het gebruik van een 3D printer loop je vaak tegen hetzelfde probleem aan. Na het printen blijft het object vastplakken aan het bouwplatform van de printer. Hier zijn al verschillende maatregelen voor bedacht: blauwe tape, kapton of lijm. Bij het gebruik van deze maatregelen loop je alsnog tegen het ‘plak’ probleem aan. Het object moet dan losgewrongen worden met een mesje waardoor het beschadigt wordt. Norman van Beek, eigenaar van 3DSVP, heeft hier een oplossing voor bedacht: Zinomat – The 3D Printing Mat.

Zinomat – The 3D Printing mat

Om beschadiging en gedoe te voorkomen is Zinomat ontstaan. Deze mat is bruikbaar op alle FDM 3D printers. Zinomat bestaat uit twee delen: een flexibele topmat waarin metaal flakes zijn verwerkt en een magnetische ondermat die op het bouwplatform van je 3D printer geplakt kan worden. Na het printen verwijder je eenvoudig de topmat van de magnetische ondermat. Door flexibiliteit kan de topmat worden omgebogen en klikt het object los. Na gebruik kan de mat weer worden hergebruikt voor een nieuw object.

Zinomat: Maakt het 3D print proces effectieve

Door de Zinomat wordt het proces van het 3D printen een stuk effectiever. De mat is een toegevoegde waarde voor de 3D printindustrie en draagt bij aan de kwaliteit en effectiviteit van het 3D printen. Zinomat – The 3D Printing Mat is te verkrijgen op de Zinomat site.

 

Reageer op Facebook

reacties

Related News

Copyrıght 2014 3DPrimeur.nl. All rights reserved.