Waar je 3D ontwerpen kan laten printen

Er duiken steeds meer budget printers op de markt die al betaalbaar zijn voor Jan modaal. De mogelijkheden van een dergelijk apparaat zijn echter beperkt. Bovendien is de aanschaf van een 3D printer niet rendabel als je af en toe of eenmalig een ontwerp wilt laten printen.

Gelukkig groeit het aantal 3D print shops ook. Deze ontwikkeling zorgt voor een grote bijdrage aan de inburgering van het 3D printen. Voor de ondernemer en de consument zijn deze shops namelijk de ideale oplossing om dat ene onderdeel of maquette te 3D printen. 3DPrimeur heeft enkele print shops voor je op een rij gezet.

3D laten printen de zakelijke markt

3dparts.nl –  Alphen aan de Rijn
Gespecialiseerd in het printen van prototypes en maquettes. Ze beschikken over krachtige Zcorp 3D printers, geschikt voor de zakelijke gebruiker.  Met deze printers kan er snel en in kleur tegen een lage kostprijs worden geprint.

3dworknet.com – Ede
Een 3D printshop die voornamelijk gericht is op B2B. Er kunnen producten worden geprint in onder andere de architectuur, de zorg en onderwijs. Zoals de voorbeelden van ‘geospatial’  die leuk staan in een Aardrijkskundeklas.

3D laten printen voor de consument

3d-print.hema.nl – Webshop3d laten printen
Zodra de grote partijen zoals Amazon in Amerika, en de HEMA in Nederland in 3D printen stappen, weet je dat de techniek een vlucht zal gaan nemen. De HEMA maakt met haar print webshop 3D printen voor iedereen toegankelijk. Je kan eenvoudig je eigen ontwerp creëren en betaalbaar laten printen.

Makerpoint – Arnhem
Makerpoint is een voorloper van 3D printers in Nederland. Naast een breed aanbod aan 3D printers, accessoires en filamenten, hebben ze een fysieke winkel in Arhnem. Een unieke conceptstore waar je zelf aan de slag kan.

3Dhubs.com – Webshop
Op 3Dhubs.com worden mensen met een 3D printer gekoppeld aan mensen die graag een 3D print willen kopen. Je kunt zoeken naar particulieren en bedrijven bij jou in de buurt met de beschikking over een 3D printer.

Shapeways.com – Webshop
Via de website kun je zelf voorwerpen laten ontwerpen en printen en deze indien gewenst via een speciale marktplaats met andere liefhebbers verhandelen.

Reageer op Facebook

reacties

Related News

Copyrıght 2014 3DPrimeur.nl. All rights reserved.