3D Print winkel Threeate is “Made in Holland”

Er zijn al diverse 3D printing diensten zoals Shapeways en Sculpteo, evenals crowd sourced diensten als 3DHubs. Nu is er weer een nieuwe speler van Nederlandse bodem die een net iets andere aanpak heeft; Threeate. Is het concept onderscheiden genoeg om de strijd aan te gaan met de gevestigde bedrijven?

Threeate

De naam Threeate is gebaseerd op “3D” en “Create” en werd in januari 2015 opgericht in Amsterdam door heren Dennis de Vulder, Joeri Ras, Bart Hovens, Yoshua Mustamu, en Roel Wijte. Dit bedrijf is met eigen kapitaal opgezet en momenteel zijn ze op zoek naar investeerders.

Threeate diensten

De diensten zijn nog beperkt maar er is al een duidelijke differentiatie zichtbaar ten opzichte van de concurrentie. Je kunt 3D modellen kopen via de site en zelf printen. Daarbij kun je kiezen uit een goedkope licentie voor eenmalig printen, of een duurdere licentie voor onbeperkt printen. Daarnaast bieden ze ook een print service die uitgebreid gaat worden met diverse materiaalopties. Je kunt ook modellen uploaden en laten printen als je zelf de hardware niet in huis hebt. Daarnaast is het mogelijk zelf geld te verdienen door jouw modellen aan te bieden in de online winkel. Je ontvangt dan 70% van de vraagprijs.

Threeate

Ruwe Diamant

Threeate is duidelijk nog een bedrijf in de opstartfase. Toepasselijk is het overzicht van oprichters waar je geen foto’s ziet maar tijdelijke “400×400” plaatjes. Dat neemt niet weg dat ze een interessant scala aan diensten bieden met potentie om uit te groeien tot een serieuze speler in deze competitieve markt. De website oogt gebruiksvriendelijk en is ontworpen naar de stijl van 3DHubs. Uiteraard juichen wij elke 3D initiatief in Nederland toe. Wil je een bijdrage leveren? Ze zijn met name op zoek naar content leveranciers en investeerders, bekijk hun website voor meer informatie.

Reageer op Facebook

reacties

Related News

Copyrıght 2014 3DPrimeur.nl. All rights reserved.