Print je eigen Star Wars kerstcadeaus

Onlangs is er een film uitgekomen welke een enorme hit blijkt te zijn; een lang verwachte vervolg in een serie enorm populaire films. Wij doen ook vrolijk mee in deze hype en besteden deze week aandacht aan “Star Wars The Force Awakens”.

Het wordt dit jaar een kerstmis met Star Wars, en dankzij een aantal creatieve designers, die zich niet laten weerhouden door auteursrechten, kun jij de kerstboom volhangen met deze Star Wars prints.

Gesmolten Darth Vader

Gesmolten Darth Vader

In de trailer is een deels gesmolten masker van Darth Vader te zien. Francesco Orrù was zo onder de indruk dat hij meteen in Z-Brush dit masker als 3D model tekende. Het resultaat is te downloaden via My Mini Factory.

Raspberry computercase

Raspberry Case

Alle “nerdy” interesses komen samen in dit project: Bevroren Han Solo, een Raspberry Pi case en een 3D model om zelf te printen. En om het helemaal af te maken draait de minicomputer Star Wars voor de Super Nintendo. Nerdgasm!

Fiat Stormtrooper

Fiat Stormtrooper

Voor ontwerper Mao was het heel vanzelfsprekend om een elektrisch Fiat 500 model te ontwerpen met het uiterlijk van een Stormtrooper. Het bestaat uit losse delen die samen een mooie miniatuurauto vormen. Het model is auteursrechtelijk beschermd volgens de maker, we vragen ons af hoe Fiat en Disney hierover denken…

Death Star kerstbal

Death Star Kerstbal

Tot slot nog een echt kerstobject; een kerstbal in de vorm van een Death Star. De bal is 10 centimeter in diameter, is opgesplitst in twee delen en je kunt er een LED in plaatsen zodat de bal licht geeft. Het model is gebaseerd op een ander 3D model, een Death Star vogelhuisje!

De komende tijd zullen we nog vele nieuwe 3D modellen zien verschijnen van alle nieuwe voertuigen, objecten en personages uit de nieuwe Star Wars film. Fijne kerstdagen en “May the Force be with You!”

Reageer op Facebook

reacties

Related News

Copyrıght 2014 3DPrimeur.nl. All rights reserved.