3D print je Halloween gadgets

jaws-3d-filmVoor een korte periode in de jaren ’80 waren 3D horror films populair. Jaws 3D is een bekend voorbeeld. Een ander berucht voorbeeld was Friday the 13th deel 3, een 3D film waar diverse objecten het beeld “uitvliegen” dankzij een goedkoop 3D brilletje en hakmessen aan visdraad.

Nu, enkele decennia later, is het mogelijk om je eigen Halloween decoraties te maken, met een 3D printer natuurlijk! Enerzijds is het waarschijnlijk goedkoper om een rubberen hand met nepbloed in de winkel te kopen, anderzijds kun je de fantasie de vrije loop laten.

Gratis 3D print software

Software ontwikkelaar Autodesk timmert al een tijdje aan de weg op het gebied van laagdrempelig 3D software. De …123 serie van (gratis) software producten biedt vele mogelijkheden om 3D objecten te ontwerpen en scannen. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat ze een forse selectie 3D modellen op hun site aanbieden. Gratis te downloaden zelfs, en de selectie is zeer divers. Een pompoen ontwerpen en 3D printen wordt zo zeer eenvoudig…Van realistische objecten tot fantasiefiguren, neem eens een kijkje of beter nog, ga zelf aan de slag om een eng 3D figuur te ontwerpen, en natuurlijk uit te printen. Happy Halloween!

Autodesk

Reageer op Facebook

reacties

Related News

Copyrıght 2014 3DPrimeur.nl. All rights reserved.