Onze favoriete 3D designs van de maand

Naarmate creatievelingen de mogelijkheden van 3D printen ontdekken, ontstaan er steeds meer vernuftige designs. Onze redactie heeft er een aantal uitgepikt die jouw aandacht verdienen.

best-design-3d-printen

Schattig en leuk mannetje met een grote buik. Wij zouden er graag één hebben. De keuken is een plaats waar we meestal veel tijd besteden, dus het is belangrijk om het er gezellig en leuk te houden. Zulke kleine dingen kunnen zeker helpen.

Puppolo door Stefano Pento

beste-design-3d-printen

Deze thumb opzetstukken voor je Xbox joystick zijn zowel inventief als cool. Als je problemen hebt met precisie zullen deze jongens ervoor zorgen dat je de perfecte sniper shot kan maken. Je kan ze snel en eenvoudig afdrukken, zodat je weer verslaafd kan raken aan je Xbox. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben…

Big Thumbz Xbox Joysticks door shookdesign

beste-design-3d-printen-2

Wij zijn dol op deze kleine jongens. Ze staan leuk op je werkplek zodat je ondanks alle werkdruk toch ‘zen’ kan blijven. Bovendien is het 3D printen van deze mannen makkelijker dan yoga lessen nemen.

Yogi People door WallTosh

beste-design-3d-printen-3

Wij zouden graag een dergelijk modulair keukengerei houder willen voor ons aanrecht. Ziet er simpel uit en tegelijkertijd heel erg stijlvol. Belangrijk feitje over dit design; het bestaat uit kleine stukjes, zodat ieder persoon een uniek eigen ontwerp kan maken. Je kan zelfs een kleine tuinkruid planten in één van de openingen!

Prism: A Modular Backsplash System door MinnesotaMade

Reageer op Facebook

reacties

Related News

Copyrıght 2014 3DPrimeur.nl. All rights reserved.