3D designs voor je 3D printer!

Als een echte ‘early innovator’ heb je al een 3D printer aangeschaft. Na je eerste prints vraag je je af wat je er nu mee kan doen. Wij helpen je verder! We hebben een selectie gemaakt van websites waar je 3D designs kunt downloaden voor je 3D printer.

Gratis 3D designs & modellen

Of het nu proefabonnementen zijn of verjaardagscadeaus, niks is beter dan gratis. Hetzelfde geldt voor 3D modellen. Dankzij het digitale karakter van 3D modellen, zijn gratis versies vrij gemakkelijk te vinden online. Om het je makkelijker te maken hebben wij de beste gratis model sites op een rij gezet.

Thingiverse
Thingiverse is met stip onze favo! Het is de enige aanbieder volledig gewijd aan 3D printen, en waar alles gratis is. De website wordt gedreven door een groeiende actieve community. Het aanbod wordt vaak begeleid met nuttige afdrukinstellingen van de maken en andere gebruikers. Als je je afvraagt; Ik ben benieuwd of iemand dit al eens heeft gemodelleerd? Neem dan eerst een kijkje op Tingiverse.com.

3dcontentcentral.com
Dit is de droom van elke ingenieur. Er zijn duizenden onderdelen en samenstellingen beschikbaar, velen van hen aanpasbaar en allemaal gratis. Een groot deel van de digitale onderdelen worden gemaakt en geüpload door de leveranciers van die onderdelen. Dit maakt van 3dcontentcentral een virtueel magazijn van bouten, moeren, buiskoppelingen, tandwielen en veel meer.

CG Trader
CG Trader is een andere website met een uitgebreid aanbod aan 3D designs. Door te klikken op ‘free’ in de filter krijg je overzicht van alle gratis modellen. Het aanbod gratis designs is nog niet enorm, maar het groeit met de dag.

Kwalitatieve betaalde 3D designs

Natuurlijk kun je ook gewoon betalen voor je 3D designs. Het voordeel is dat deze design van bewezen kwaliteit zijn.

Shapeways
Shapeways maakt kwalitatieve 3D printen betaalbaar en toegankelijk. De 3D Designs zijn opgedeeld in categorieën van sierraden tot en met helikopter drones.

3dprintingmodel
3dprintingmodel is een online marktplaats voor 3D printer modellen en designs. Verscheidene ontwerpers bieden hier hun designs aan tegen voordelige prijzen.

 

Reageer op Facebook

reacties

Related News

Copyrıght 2014 3DPrimeur.nl. All rights reserved.